Sähkötyöt

Vintek toteuttaa monipuoliset sähkötyöt kotitalouksille, taloyhtiöille ja kiinteistöosakeyhtiöille pääkaupunkiseudulla.

Teemme ammattitaidolla kaikki sähköjärjestelmiin liittyvät korjaukset, muutostyöt ja huollot sekä asennukset. Tyypillisiä kohteitamme ovat linjasaneeraus- ja toimitilamuutoskohteet sekä asuinkiinteistöjen sähkötyöt.

– PUTKIREMONTTI JA SÄHKÖTYÖT – 


Sähkötyöt linjasaneerauksen yhteydessä

Nykyaikaiset sähköjärjestelmät ovat minkä tahansa kiinteistön viihtyvyyden, turvallisuuden ja toiminnallisuuden edellytys. Sähköjärjestelmien kunto tulisikin tarkistuttaa yleensä noin 15–30 vuoden välein.

Me Vintekillä uusimme sähköjärjestelmät usein linjasaneerausten yhteydessä, kun kuntokartoituksessa on havaittu uusimistarpeita.

Suunnittelemme ja toteutamme sähköasennukset aina asiakkaan tarpeet huomioiden. Uusimalla sähköjärjestelmiä voimme parantaa esimerkiksi kiinteistön suorituskykyä, turvallisuutta ja energiatehokkuutta sekä vastata paremmin kiinteistön käyttäjien tarpeisiin.

sähkötyöt

– MUUTOSTYÖT – 


Toimitilasaneeraus

Olemme erikoistuneet kokonaisvaltaisiin toimitilasaneerauksiin, joissa halutaan muuttaa toimitilat vastaamaan paremmin sekä kiinteistön omistajan että loppukäyttäjien tarpeita.

Tarjoamme muutoskohteisiin kokonaisratkaisuja, joihin sisältyvät sekä korjausrakentaminen, LVI- että sähköratkaisut, mutta voimme toteuttaa saneerauskohteessa myös vain jonkin näistä osa-alueista.

Olipa kyseessä toimisto, myymälä tai jokin muu liiketila meiltä saat myös osaavat sähköasentajat ja kustannustehokkaat sähköratkaisut kohteeseesi.

– ASENNUS, HUOLTO JA KORJAUS – 


Sähkö- ja teleasennukset sekä -korjaukset

Teemme kaikenkokoiset sähköalan työt yli kymmenen vuoden kokemuksella ja S2-pätevyydellä.

Palveluvalikoimaamme kuuluvat niin pienet sähkö- ja teleasennukset sekä huollot kuin kattavammat sähköistykset esimerkiksi uudiskohteiden tarpeisiin.

Palvelemme sähkötöissä mielellämme niin kotitalouksia, taloyhtiöitä kuin rakennusliikkeitäkin.

– LATAUSPISTE KOTIIN – 


Sähköauton latausaseman asennus

Meiltä saa myös helppokäyttöisiä ja laadukkaita sähköautojen latausasemia asennustyöllä kotiin ja julkisiin tiloihin. Oikeaoppisesti asennettu oma sähköauton latausasema tekee latauksesta tehokkaampaa, turvallisempaa ja luotettavampaa.

Latausasemat asennamme aina siten, että virransyöttö keskeytyy heti, kun akku on täyteen ladattu. Latausasemilla on B-tyypin vikavirtasuoja, joka ilmoittaa mahdollisista virheistä. Yhdellä latausasemalla pääsee lataamaan kerralla kaksi sähköautoa.

Latausaseman hankinta on myös taloudellisesti kannattavaa. Yksityiset kotitaloudet voivat saada kotilatausaseman asennustöistä kotitalousvähennystä. Asuinrakennuksen omistaville yhteisöille, kuten taloyhtiöille ja vuokrataloyhteisöille sekä niiden omistamille pysäköintiyhtiöille on mahdollista saada ARA-avustusta latausasemien hankintaan. Lue lisää >>