Ilmavesilämpöpumppu asennettuna ja huolto samasta paikasta 

Olemme monipuolinen putkiliike, josta saat ilmavesilämpöpumput asennettuna Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla sekä huollon samasta paikasta! Asiakkaitamme ovat sekä yksityiset, yritykset että talo- ja kiinteistöyhtiöt pääkaupunkiseudulla. Ilmavesilämpöpumppu on järkevä valinta omakotitaloon, sillä se tuo säästöä sähkönkulutukseen ja lisää huomattavasti asumismukavuutta

Miksi tilata ilmavesilämpöpumppu asennuksineen meiltä? 

  • Kustannussäästö lämmityskuluissa 
  • Laaja valikoima laitteita  
  • Huolto samasta paikasta 

Ilmavesilämpöpumpun avulla voit säästää jopa 50–60 % lämmityskuluissa. Meiltä saat Viessmannin, Boschin ja Niben laadukkaat ilmavesilämpöpumput asennettuna Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Mallivalikoimamme päivittyy joka vuosi, joten löydämme varmasti tarpeisiisi sopivan ratkaisun. Meiltä saat myös ilmavesilämpöpumpun huollon asentamiimme laitteisiin! 

Miten ilmavesilämpöpumpun asennus tapahtuu? 

Kaikki alkaa ilmaisella kartoituskäynnillä. Kartoituskäynnin aikana otamme mitat kohteestasi ja selvitämme, tarvitseeko patteriventtiilejä vaihtaa tai lattialämmitys ilmata. Tämän jälkeen laskemme urakkahinnan ja annamme aika-arvion koko avaimet käteen -projektille. Asennuksen teemme sinulle sopivana ajankohtana. Asennus kestää kohteesta ja purkutöiden määrästä riippuen 1–5 päivää. Lopuksi annamme sinulle tietysti käyttöopastusta uudelle laitteellesi. Meiltä saat kattavat huoltopalvelut myös jatkossa. Suosittelemme huoltamaan ilmavesilämpöpumppusi kolmen vuoden välein. 

Ilmavesilämpöpumpun asennuksen hinta 

Ilmavesilämpöpumpun asennus sisältää itse laitteen lisäksi sähkö-, asennus- ja nestetyöt. Laitepaketti sisältää puskurivaraajan sekä sisä- ja ulkoyksikön. Asennuksen hintaan vaikuttaa kuinka pitkä matka sisä- ja ulkoyksikön välillä on. Lisäksi kustannuksia nostaa, jos kohteessa on esimerkiksi vanha öljykattila, joka tulee purkaa ja viedä kierrätykseen.  

Tarkka hinta juuri sinun kohteellesi määritellään aina kartoituskäynnin yhteydessä, mutta lähtökohtaisesti ilmavesilämpöpumpun asennuksen hinta on alkaen 3 000 €. Kannattaa muistaa, että työn osuudesta saa kotitalousvähennystä

Miten ilmavesilämpöpumppu eroaa ilmalämpöpumpusta? 

Ilmavesilämpöpumppu eroaa merkittävästi tavallisesta ilmalämpöpumpusta. Jälkimmäinen tuottaa lämpöä tai viilennystä ottamalla sisäilmaa ja puhaltamalla sen takaisin suoraan huoneilmaan. Ilmavesilämpöpumppu sen sijaan ottaa talteen ulkoilmaa, lämmittää sen ja siirtää kodin vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään.  

Millaiseen kohteeseen ilmavesilämpöpumppu sopii? 

Ilmavesilämpöpumppu sopii niin uudis- kuin saneerauskohteeseenkin. Ilmavesilämpöpumpun avulla voidaan lämmittää kustannustehokkaasti koko kiinteistöä ja samalla myös käyttövettä. Pumput ovat yleistyneet etenkin alle 200 m² kohteissa, mutta niitä voidaan asentaa myös suurempiin rakennuksiin. 

Edellytyksenä vesikiertoinen lämmitysjärjestelmä 

Ilmavesilämpöpumppu voidaan asentaa ainoastaan kohteisiin, joissa on vesikiertoinen patteri- tai lattialämmitys. Sähkölämmityksen voi toki halutessaan ensin vaihtaa toiseen lämmitysmuotoon, mutta silloin projekti on luonnollisesti laajempi.