LVI-huolto Helsingissä monipuolisesta putkiliikkeestä 

Olemme monipuolinen putkiliike, jonka kattavasta palveluvalikoimasta saat kaikki tarvitsemasi LVI-huollot Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Meiltä löytyy tarvittavat pätevyydet ja luvat kaikkiin lämpö-, viemäri- ja käyttövesiputkitöihin. Olipa kyse sitten pienestä tai suuresta huoltotarpeesta, hoidamme kaiken hanojen vaihdosta kylpyhuoneen kalusteiden asennukseen. Kun huollon tekee osaava putkimies, vältytään vesivahingoilta ja muilta vaurioilta. 

Etuna meillä on kattava sähkötöiden osaaminen, joten säästät aikaa ja rahaa keskittämällä urakkasi meille. Huollon lisäksi saat meiltä myös 24/7 LVI-päivystyksen

Miksi tilata putkihuolto Helsingissä meiltä? 

 • Kilpailukykyiset hinnat 
 • Joustavuus 
 • 24/7 päivystys 

Olemme tehokkaita ja pystymme sen takia pitämään hintamme erittäin kilpailukykyisinä. Olemme myös täysin läpinäkyviä hinnoittelumme kanssa, josta voit lukea lisää alempana. 

Jos työt ovat kesken, joustamme työajoissa, että saamme työt valmiiksi. Meillä ei asentaja lähde kotiin työajan päättyessä, jos hana vuotaa. 

Huollon lisäksi saat meiltä 24/7 LVI-päivystyksen akuuteissa tilanteissa vain yhdellä puhelinsoitolla! 

Meiltä monipuoliset LVI-korjaukset 

Palvelemme niin kotitalouksia kuin kiinteistö- ja taloyhtiöitä ja kaiken kokoisia yrityksiä vesikalusteiden sekä lämmitys- ja ilmastointilaitteiden parissa. Autamme muun muassa seuraavanlaisten laitteiden ja järjestelmien korjaustarpeissa: 

 • Viemärit 
 • Vesiputket 
 • Hanat  
 • WC-istuimet ja suihkut 
 • Kiukaat 
 • Patteriventtiilit 
 • Ilmalämpöpumput 
 • Ilmavesilämpöpumput 

LVI-huollon hinta 

LVI-korjaukset hinnoitellaan työhön käytetyn ajan mukaan. Veloitettavat tunnit muodostuvat ajasta, jonka asentaja käyttää varsinaiseen työhön kohteessa, sekä matkoista ja tarvikkeiden keräilyistä työtä varten. Minimiveloitus on 2 h.  

Arkisin klo 7–16 meillä on perustuntihinta, johon lasketaan 50 % ylityölisä klo 16–18 ja 100 % ylityölisä klo 18–7. 

Hälytystyöt maksavat normaalin hälytystuntihinnan maanantaista lauantaihin. Sunnuntaisin ja arkipyhänä siihen lasketaan 100 % lisä. 

toimisto

Ilmanvaihdon nuohous 

Puhdas ja toimiva ilmanvaihtojärjestelmä on edellytys puhtaalle sisäilmalle, paloturvallisuudelle ja kiinteistön terveydelle sekä tietenkin energiatehokkuudelle. Ilmanvaihtokanavien nuohous eli puhdistus olisikin hyvä teettää noin 5–10 vuoden välein. 

Me toteutamme ilmanvaihdon nuohoukset ripeästi ja turvallisesti erilaisiin kiinteistöihin toimitiloista asuinrakennuksiin. Nuohouksessa puhdistamme mekaanisesti ilmanvaihtokanavat sekä ilmanvaihtokoneen ja venttiilit. 

Mikäli ilmanvaihdon nuohous tai muu huoltotoimenpide on ajankohtainen, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää.

LVI-huollot Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla