Korjausrakentaminen

Vintek tarjoaa kattavat korjausrakentamisen ratkaisut taloyhtiöille, kiinteistöosakeyhtiöille ja rakennusliikkeille pääkaupunkiseudulla.

Olipa edessä toimitilamuutos, toimitilasaneeraus, taloyhtiön putkiremontti tai liikekiinteistön koko talotekniikan modernisointi, Vintek tarjoaa asiantuntevat korjausrakentamisen palvelut suunnittelusta toteutukseen, saman katon alta.

– LIIKE- JA TOIMITILAT –


Toimitilamuutokset

Kaipaavatko toimitilat saneerausta? Vaihtuiko vuokralainen ja nyt toimitilat halutaan muuttaa vastaamaan uudenlaisia käyttötarpeita?

Vintek on asiantunteva korjausrakentamisen kumppani, joka vastaa kokeneesti toimitilamuutoksista liikekiinteistöissä, myymälöissä ja toimistorakennuksissa.

Olemme korjausrakennushankkeisiin erikoistunut rakennusliike, joka luo uusia käyttötarkoituksia ja muuttaa toimitilat vastaamaan tilaajan ja loppukäyttäjien muuttuneita tarpeita.

Toimitilamuutos tulee usein ajankohtaiseksi esimerkiksi henkilöstön määrän kasvaessa, kiinteistön käyttäjien vaihtuessa tai toiminnan muuttuessa.

korjausrakentaminen

– PERUSPARANNUS- JA SANEERAUS – 


Toimitilojen nykyaikaistaminen

Ikääntyvä rakennuskantamme ei kaikissa tilanteissa enää vastaa nykyisiä käyttötarkoituksiaan, käyttöastetta tai tilankäyttäjien tarpeita.

Vanhojen toimistojen, myymälöiden, tuotantotilojen ja muiden toimitilojen perusparannuksella voimme vastata kiinteistön ja käyttäjien muuttuneisiin tarpeisiin ja modernisoida tilat vastaamaan paremmin tämän päivän standardeja.

Korjausrakentaminen auttaa ennaltaehkäisemään vanhojen rakenteiden ja talotekniikan mahdollisesti mukanaan tuomia vahinkoja sekä ylläpitämään kiinteistön arvoa.

Korjausrakennushankkeissamme voimme rakentaa viihtyisämpiä, kestävämpiä ja joustavampia sekä energian käytön kannalta tehokkaampia tiloja.

– PÄÄ- JA ALIURAKOINTI – 


Korjausrakentaminen kiinteistöosakeyhtiöille ja rakennusliikkeille

Vintek toimii korjausrakennushankkeissa sekä pääurakoitsijana että aliurakoitsijana.

Otamme mielellämme päävastuun työmaan johdosta aina aikataulutuksesta rakennustyön turvallisuuteen ja kunnossapitotarkastuksista tiedonkulkuun.

Etenkin toimitilamuutoksilla on usein kova kiire ja uudistuneet tilat on monesti saatava käyttöön nopealla aikataululla. Pidämme langat turvallisesti käsissämme ja huolehdimme projektin eri osa-alueiden toteutuksesta aikataulussa sekä viimeistellystä työnjäljestä silloinkin, kun on kiire.

Mielenkiintoisen projektin sattuessa kohdallemme emme myöskään pelkää kääriä hihojamme aliurakoitsijana. Olemme luotettava kumppani ja saaneet aliurakoitsijana paljon kiitosta sujuvasta yhteistyöstä.

– TALOTEKNIIKKA – 


Kaikki korjausrakentamisen palvelut saman katon alta

Rakentamisen ohella pystymme toteuttamaan myös kaikki toimitilamuutoksissa tarvittavat LVI-työt itse, mikä sujuvoittaa projektin läpiviemistä ja tuo tilaajalle selkeää säästöä korjausrakentamisen kustannuksiin.

Talostamme löytyy osaamista talotekniikan eri osa-alueilta, kuten lämpö, vesi ja viemäröinti, ilmastointi ja ilmanvaihto.

Tarvittaessa myös automaatioon liittyvät työt hoituvat kustannustehokkaasti kauttamme.