LVI-päivystys Helsingissä 24/7 vain puhelinsoiton päässä

Vuotaako lämpöpatteri tai onko viemäri tukossa? Ei hätää! Tarjoamme ammattitaitoista ja nopeaa LVI-päivystystä Helsingissä, Espoossa tai Vantaalla kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä. Palvelemme ongelmatilanteissa ripeästi ja varmasti niin yksityisiä kiinteistönomistajia kuin taloyhtiöitä ja kaiken kokoisia yrityksiäkin. Kun tarvitset äkillisesti putkimiehen apua, soita päivystävälle putkimiehellemme ja tulemme paikalle varmasti nopeasti!

Soita 044 243 2297 ja ota yhteyttä 24/7 päivystävään putkimieheen!

Älä odota ongelman pahenemista

Kun huomaat, että putki vuotaa tai on tukossa, älä odota ongelman pahenemista! Soita meille mahdollisimman nopeasti, jotta tilanne voidaan korjata ennen kuin mitään suurempaa vahinkoa ehtii tapahtumaan. Kun soitat LVI-päivystykseemme Helsingissä, kerro mahdollisimman tarkkaan mikä on ongelman luonne ja milloin huomasit sen. Tällöin voimme antaa ensihätään akuutin toimintaohjeen vahinkojen minimoimiseksi, ennen kuin päivystävä putkimiehemme ehtii paikalle korjaamaan tilanteen.

Kun viemäri on tukossa tai jokin vuotaa, olemme kellon ympäri vain yhden puhelinsoiton päässä valmiina auttamaan. Laitamme ripeästi putket kuntoon ja korjaamme vuodot vuoden jokaisena päivänä. Palvelemme niin yksityisiä kuluttajia kuin yrityksiä ja taloyhtiöitäkin.

Päivystävä putkimies Helsingissä hinnaston mukaan

Putkipäivystys Helsingissä, Espoossa tai Vantaalla hinnoitellaan tuntiveloituksella. Veloitustunnit määräytyvät sekä varsinaiseen työhön että matkoihin ja tarvikkeiden keräilyyn käytetyn ajan perusteella. Minimiveloituksemme on 2 h ja lisäksi tulevat työvälikustannukset, tiivistysaineet ja pientarvikelisä.

Hälytystyöt maanantaista lauantaihin maksavat normaalin päivystystuntihinnan, kun taas sunnuntaisin ja arkipyhänä siihen tulee 100 % lisä.

Kun vahinko sattuu soita LVI-päivystykseen Helsingissä

Putkirikko, WC-istuimen vesisäiliön halkeaminen tai vaikka vuotava vesihana ovat äkillisiä vahinkoja, joihin on saatava apua paikalle nopeasti. Myös esimerkiksi talvella kovien pakkasten aikaan jäätynyt putki tai ajan saatossa tukkeutunut viemäri voivat olla ikäviä yllätyksiä. Pahimmillaan rikkoutunut tai tukkeutunut putki tai vuotava hana voivat aiheuttaa mittavia vesivahinkoja. Nämä vauriot pystytään minimoimaan nopealla reagoinnilla.

LVI-päivystys Helsingissä, Espoossa tai Vantaalla saapuu paikalle nopeasti ja hoitaa tilanteen kuntoon vankalla ammattitaidolla ja vuosien kokemuksella. Päivystävän putkimiehemme mukana kulkee aina kaikki tarvittavat työkalut kuvauslaitteista varaosiin. Asiakkaan tarpeiden tunnistaminen ja parhaan mahdollisen avun nopea tarjoaminen ovat asiakaspalvelumme keskiössä.