LVI Helsinki – monipuoliset LVI-palvelut Helsingissä kotitalouksille ja yrityksille

Tarjoamme monipuoliset LVI-työt Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla kotitalouksille, kiinteistö- ja taloyhtiöille sekä yrityksille ennakoiden ja ylläpitäen. LVI-palveluihimme kuuluvat esimerkiksi ilmanvaihtokoneiden määräaikaishuollot ja korjaukset. 

Palvelemme myös kotitalouksia kodin pienemmissäkin LVI-huolloissa, kuten kylpyhuoneen kalusteiden asennuksissa ja hanojen vaihdoissa. 

Tarjoamme asiakkaillemme lisäksi LVI-päivystystä kiireisissä tilanteissa, kuten yllättävissä putkivuodoissa 24/7! 

LVI Helsinki – miksi tilata LVI-palvelut meiltä? 

  • Kustannussäästö  
  • Joustavuus  
  • Huolto ja päivystyspalvelut 

Koska olemme monipuolinen putkiliike, saat meiltä putkitöiden lisäksi myös korjausrakentamisen ja sähkötyöt samasta paikasta. Voit säästää urakan kokonaiskustannuksissa keskittämällä meille jopa 15 %! 

Jos projektillasi on kiire, joustamme työajoissa, että saamme työt valmiiksi. Meillä ei asentaja lähde kotiin työajan päättyessä, jos työt ovat kesken. 

Tarjoamme lisäksi LVI-huollon ja LVI-päivystyksen kaikkiin tarpeisiisi. Päivystyksemme on vain puhelinsoiton päässä ja palvelee jopa 24/7! 

LVI-palvelut

Mutkaton projekti LVI-palveluista merellisessä Laajasalossa 

Teimme Helsingin Laajasalossa sijaitsevaan taloyhtiöön Yliskyläntie 4 kattavan linjasaneerauksen, jonka yhteydessä uusittiin myös muu talotekniikka vastaamaan tämän päivän vaatimuksia. Taloyhtiö käsitti kolme asuinkerrostaloa, joihin kaikkiin uusittiin vesi- ja viemäriputkistot sekä ilmanvaihto- ja sähköjärjestelmät. Lisäksi asensimme useita sähköauton latauspisteitä talojen parkkipaikoille. 

Mittava remontti kesti lähes vuoden ja projekti sujui mutkattomasti, eikä suurempia yllätyksiä tullut vastaan. Asiakkaat olivat tyytyväisiä yhteistyöhön ja erityisesti hyvään tiedonkulkuun kanssamme. 

Tarjoamamme LVI-työt Helsingissä 

Teemme kaikki LVI-työt pienistä hanojen uusimisista ilmavesilämpöpumpun asennukseen ja mittaviin linjasaneerauksiin asti. Olipa tarpeesi vain viemäri- tai käyttövesiremontti tai molemmat samalla kertaa, meiltä ne hoituvat vuosien ammattitaidolla. Putkiremontin yhteydessä on myös useasti järkevää tehdä sähkötöiden uusiminen samalla kertaa, kun paikat on kerran purettu. Asennuksien lisäksi tarjoamme tietysti myös LVI-kalusteiden huollon ja 24/7 päivystyksen. 

LVI Helsinki – palveluiden hinnasto 

LVI-palvelut Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla hinnoitellaan meillä työhön käytetyn ajan mukaan. Veloitustunteihin lasketaan varsinaisen työhön käytetyn ajan lisäksi myös asentajan matkoihin ja tarvikkeiden keräilyyn käyttämä aika.  

Minimiveloituksemme on 2 h. Tuntiveloituksen päälle tulevat työvälinekustannukset, tiivistysaineet ja pientarvikelisä. 

Perustuntihinta 50 % ylityölisä 100 % ylityölisä 
Arkisin klo 7–16 Arkisin klo 16–18 Arkisin klo 18–7 

Hälytystyöt maanantaista lauantaihin laskutetaan normaalin hälytystyötuntihinnan mukaan. Sunnuntaisin ja arkipyhänä tähän päälle tulee 100 % lisä. 

Hälytystuntihinta 100 % pyhälisä 
Maanantai-lauantai Sunnuntait ja arkipyhät