LVI-palvelut

Vintek tarjoaa kotitalouksille, taloyhtiöille ja kiinteistöosakeyhtiöille kattavat LVI-palvelut kiinteistön elinkaaren kaikkiin vaiheisiin.

Toteutamme kokeneesti niin kokonaisvaltaiset talotekniikan korjaukset, kuten linjasaneeraukset ja ilmanvaihtoremontit; sekä pienemmät LVI-asennukset ja -korjaukset, kuten putkivuodot, määräaikaishuollot ja kalusteasennukset pääkaupunkiseudulla.

– PERINTEINEN PUTKIREMONTTI – 


Linjasaneeraukset taloyhtiöihin

LVI-palveluistamme linjasaneeraus eli perinteinen putkiremontti on yksi taloyhtiön elinkaaren merkittävimmistä korjaushankkeista. Laadukkaasti toteutettu linjasaneeraus nostaa taloyhtiön arvoa ja parantaa asumismukavuutta.

Vintek toteuttaa mittavat linjasaneeraushankkeet taloyhtiöille, kiinteistöosakeyhtiöille ja urakoitsijoille yli kymmenen vuoden kokemuksella. Samasta talosta saat LVI-palveluiden lisäksi osaajat kaikkiin kerrostalon tai rivitalon putkiremontin vaiheisiin, aina purkutöistä putkien ja kylpyhuoneen pintojen uusimiseen sekä sähkötöistä loppusiivoukseen.

Kokonaisratkaisumme avulla voimme sujuvoittaa hankkeen suunnittelua ja toteutusta sekä tuoda selkeitä säästöjä linjasaneerauksen kustannuksiin.

LVI-palvelut

– ILMANVAIHTO KUNTOON – 


Ilmanvaihtoremontti linjasaneerauksen yhteydessä

Linjasaneerauksen yhteydessä on yleensä järkevintä uusia myös ilmanvaihtojärjestelmät vastaamaan tämän päivän vaatimuksia, samalla kun pinnat ovat jo valmiiksi auki.

Ilmanvaihtoremontin avulla voimme parantaa paitsi asumismukavuutta myös vaikuttaa merkittävästi kiinteistön energiatehokkuuteen. Keskitetyn koneellisen ilmanvaihdon sekä esimerkiksi nykyaikaisten lämmöntalteenottoratkaisujen avulla taloyhtiö voi saavuttaa merkittävä säästöjä energiakustannuksiinsa.

– IV-KANAVIEN PUHDISTUS – 


Ilmanvaihdon nuohous

Puhdas ja toimiva ilmanvaihtojärjestelmä on edellytys puhtaalle sisäilmalle, paloturvallisuudelle ja kiinteistön terveydelle sekä tietenkin energiatehokkuudelle. Ilmanvaihtokanavien nuohous eli puhdistus olisikin hyvä teettää noin 5-10 vuoden välein.

Me Vintekillä toteutamme ilmanvaihdon nuohoukset ripeästi ja turvallisesti erilaisiin kiinteistöihin toimitiloista asuinrakennuksiin. Nuohouksessa puhdistamme mekaanisesti ilmanvaihtokanavat sekä ilmanvaihtokoneen ja venttiilit.

Mikäli ilmanvaihdon nuohous saattaisi olla ajankohtainen myös teidän taloyhtiössänne, ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous.

– ASENNUS, HUOLTO JA PÄIVYSTYS – 


LVI-palvelut kotitalouksille ja taloyhtiöille

Kokonaisvaltaisten LVI-remonttien lisäksi huolehdimme taloyhtiöiden ja kotitalouksien talotekniikasta myös ennakoiden ja ylläpitäen. LVI-palveluihimme kuuluvat myös esimerkiksi ilmanvaihtokoneiden määräaikaishuollot sekä korjaukset.

Palvelemme myös kotitalouksia kodin pienemmissäkin LVI-töissä, kuten kylpyhuoneen kalusteiden asennuksissa ja hanojen vaihdoissa.

Tarjoamme asiakkaillemme myös LVI-päivystystä kiireisissä tilanteissa, kuten yllättävissä putkivuodoissa.