Korjausrakentamisen ja talotekniikan ammattilainen

Vintek tarjoaa kattavat korjausrakentamisen palvelut sekä LVIS-ratkaisut saneeraus- ja peruskorjauskohteisiin sekä uudisrakennuksiin pääkaupunkiseudulla.


Kasvava, vuonna 2018 perustettu helsinkiläinen yritys

Vintek Oy on kasvava, vuonna 2018 perustettu helsinkiläinen yritys, joka on alun perin erikoistunut LVI- ja sähkötöihin mutta sittemmin laajentanut osaamistaan myös korjausrakentamisen puolelle. Yrityksen nuoresta iästä huolimatta henkilöstöllä on yli kymmenen vuoden kokemus alan töistä.

Vintek työllistää tällä hetkellä jo 35 työhönsä intohimolla suhtautuvaa nuorta osaajaa, jotka haluavat jatkuvasti kehittää parempia ratkaisuja ja kehittyä itse alan huippuosaajiksi.


Monipuolista osaamista LVIS-alalta ja korjausrakentamisesta

Kattavaan palveluvalikoimaamme kuuluvat putki-, ilmanvaihto- ja sähkötyöt sekä korjausrakentaminen, joihin kaikkiin meiltä löytyy tarvittavat luvat ja pätevyydet.

Tyypillisiä kohteitamme ovat toimitilat ja asuinkiinteistöt, joissa toteutamme mm. kattavia muutos- ja linjasaneerauksia. Suoritamme kuitenkin samalla vankkumattomalla laadulla myös pienempiä urakoita esimerkiksi kotitalouksien tarpeisiin.

Asiakkaitamme ovatkin niin kiinteistösakeyhtiöt, taloyhtiöt ja urakoitsijat kuin yksityiset kotitaloudet ja yritykset.


Luottamuksen arvoinen kumppani

Toimintaamme ohjaavia arvoja ovat läpinäkyvyys, avoimuus ja hyvä yhteishenki.

Haluamme toimia asiakkaillemme, tilaajillemme ja muille sidosryhmillemme luotettavana kumppanina, jonka työn laatuun ja toimitusvarmuuteen he voivat luottaa. Meille on tärkeää, että asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme kokevat, että yhteistyö kanssamme on sujuvaa ja kommunikaatio projektin eri vaiheissa toimivaa.

Uskomme, että valmis kohde on paras käyntikorttimme ja siksi haluamme viedä jokaisen projektimme maaliin työnjäljestä ja sovituista aikatauluista tinkimättä.

Meille on tärkeää tehdä asiat oikein, silloinkin kun on kova aikapaine, ja tiedämme kokemuksesta, että parhaaseen lopputulokseen päästään huolellisella suunnittelulla, ennakoinnilla ja saumattomalla yhteistyöllä.

Luotettava kumppani