Monipuoliset LVI-asennukset Helsingissä 

Olemme monipuolinen putkiliike, jonka kattavasta palveluvalikoimasta saat kaikki tarvitsemasi LVI-asennukset Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Meiltä löytyy tarvittavat luvat ja pätevyydet kaikkiin putki- ja ilmanvaihtotöihin. Lisäksi meillä on vahva osaaminen myös korjausrakentamisesta ja sähkötöistä. Asiakkaitamme ovat niin kiinteistöosakeyhtiöt, taloyhtiöt ja urakoitsijat, kuin myös yksityiset kotitaloudet ja kaiken kokoiset yritykset. 

Miksi tilata putkiasennus tai muut putkityöt Helsingissä meiltä? 

  • Ammattipätevyys 
  • Monipuolisuus 
  • Huolto ja päivystyspalvelut 

Vaikka keittiön asentaminen itse houkuttelisi kustannussyistä, kannattaa putkiasennukset jättää suosiolla pätevien ammattilaisten hoidettavaksi. Näin vältytään vahingoilta ja kädenväännöltä vakuutusyhtiön kanssa. 

Meidän etunamme verrattuna kilpailijoihin on, että meiltä saat putkitöiden lisäksi myös korjausrakentamisen ja sähkötyöt saman katon alta. Keskittäminen voi säästää sinulta urakan kokonaiskustannuksissa jopa 15 %! 

Meiltä saat asennuksen lisäksi jatkossa LVI-huollon ja LVI-päivystyksen. Päivystyksemme palvelee 24/7 vain puhelinsoiton päässä! 

toimisto

LVI-asennuksen hinta 

LVI-asennus Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla on hinnoiteltu tuntiveloituksena. Veloitustunnit muodostuvat varsinaisen työhön käytetyn ajan lisäksi asentajan matkoihin ja tarvikkeiden keräilyyn käyttämästä ajasta. Minimiveloitus on 2 h, jonka lisäksi tulevat työvälikustannukset, tiivistysaineet ja pientarvikelisä. 

Perustuntihintamme on voimassa arkisin klo 7–16, 50 % ylityölisä klo 16–18 ja 100 % ylityölisä klo 18–7. 

Hälytystyöt maanantaista lauantaisin hinnoitellaan normaalin hälytystuntihinnan mukaan. Sunnuntaisin ja arkipyhänä tähän tulee 100 % lisä. 

Linjasaneeraukset taloyhtiöihin 

LVI-palveluistamme linjasaneeraus eli perinteinen putkiremontti on yksi taloyhtiön elinkaaren merkittävimmistä korjaushankkeista. Laadukkaasti toteutettu linjasaneeraus nostaa taloyhtiön arvoa ja parantaa asumismukavuutta. 

Toteutamme mittavat linjasaneeraushankkeet taloyhtiöille, kiinteistöosakeyhtiöille ja urakoitsijoille yli kymmenen vuoden kokemuksella. Meiltä saat putkiasennuksen Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla ammattitaidolla ja lisäksi osaajat kaikkiin kerros- tai rivitalon putkiremontin vaiheisiin. Hoidamme kaiken aina purkutöistä putkien ja kylpyhuoneen pintojen uusimiseen sekä sähkötöistä loppusiivoukseen. 

Kokonaisratkaisumme avulla voimme sujuvoittaa hankkeen suunnittelua ja toteutusta sekä tuoda selkeitä säästöjä linjasaneerauksen kustannuksiin. 

Ilmanvaihtoremontti linjasaneerauksen yhteydessä 

Linjasaneerauksen yhteydessä on yleensä järkevintä uusia myös ilmanvaihtojärjestelmät vastaamaan tämän päivän vaatimuksia, samalla kun pinnat ovat jo valmiiksi auki. 

Ilmanvaihtoremontin avulla voimme parantaa paitsi asumismukavuutta myös vaikuttaa merkittävästi kiinteistön energiatehokkuuteen. Keskitetyn koneellisen ilmanvaihdon sekä esimerkiksi nykyaikaisten lämmöntalteenottoratkaisujen avulla taloyhtiö voi saavuttaa merkittävä säästöjä energiakustannuksiinsa. 

Pyydä tarjous putkitöistä Helsingissä, Espoossa tai Vantaalla kohteellesi

LVI-asennukset Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla