Putkimies helsinki

Paikalle jopa muutamassa tunnissa

Vintek = putkimies Helsingissä

Vintek on Helsingissä ja muualla pk-seudulla toimiva lvi-alan ammattilainen. Yli 35 alan huippuosaajasta koostuva tiimimme palvelee niin kotitalouksia, yrityksiä, kuin julkishallinnon toimijoitakin. Mikään putkimiehen työ ei ole meille liian pieni, eikä varsinkaan liian iso.

LVI-palvelut

Etsitkö hyvää putkimiestä Helsingistä? Tulit oikeaan paikkaan!

Tiputtaako hana, onko viemäri mennyt tukkoon tai epäiletkö kenties isompaa putkivauriota? Jos epäilet putkivahinkoa, kutsu ammattilainen paikalle viipymättä. Kauttamme tilaat putkimiehen Helsingissä niin kerrostalo-, rivitalo-, kuin omakotitaloasuntoonkin. Yrityksille teemme myös pienempiä ja isompia työmaita, joista kannattaa kysyä tarjous erikseen. Minkä tahansa pienemmän putkityön tarpeen osuessa kohdalle tai varsinkin isomman putkivahingon sattuessa ei kannata jäädä odottelemaan, vaan ammattimies on hyvä kutsua paikalle heti.

Tässä yleisimpiä esimerkkejä töistämme

 • Putkirikon tai putkivuodon korjaus
 • Putkirikon paikannus
 • Vesivahingon korjaus
 • Putkien avaaminen tai sulattaminen
 • Kosteusmittaus
 • Hanan vaihtaminen
 • WC-istuimen vaihto tai korjaus
 • Muiden vesikalusteiden kuten suihkujen vaihto
 • Viemärin avaus ja viemärin puhdistus
 • Astianpesukoneen kytkentä
 • Pesukoneen kytkentä
 • Lämminvesivaraajan huolto tai korjaus
 • Patterin korjaus
 • Muut putkityöt
 • Lämmitysjärjestelmän asennus, huolto tai korjaus
 • IV-asennus, huolto, mitoitus ja säätö
 • KVV-valvonta ja työnjohto
 • Lämminvesivaraajan vuodon korjaus

Tuntiveloitus 95 € tunti sis. alv.

Vintek käyttää tuntiveloituksessa LVI-alan yleistä käytäntöä. Tuntiveloitukseemme lasketaan tehtyjen putkitöiden lisäksi myös matkoihin ja tavaran hankintaan kulunut aika. Työt veloitetaan aina alkaneelta tunnilta ja minimiveloitus on kaksi tuntia. Normaali työaika on 7:30-15:30. Lue lisää hinnoittelustamme putkimies helsinki hinta.

Tarvitsetko putkimiehen Helsingin alueella? Soita suoraan päivystysnumeroomme 044 243 2297 –  Vintekin ammattitaitoinen Putkimies Helsingissä auttaa tilanteen sattuessa.

Nopeus, putkimiehen tärkeimpiä ominaisuuksia

Putkimiehen työt ovat välillä pieniä ja välillä suurempia. Jos tilanteesi on akuutti, otathan heti yhteyttä puhelimitse. Esimerkiksi jatkuvasti valuva vesi tulee kalliiksi, mutta vielä kalliimmaksi se tulee, jos se pääsee talon talon rakenteisiin. Kuten moni tietää, niin pienetkin määrät voivat olla erittäin haitallisia. Jos epäilet vesivahinkoa, tässä kohtaa ei kannata olla tee-se-itse-mies, vaan ottaa heti ammattilaiseen yhteyttä. Vintekin paikallinen päivystävä putkimies hoitaa tilanteen Helsingissä sekä muilla lähialueilla nopeasti ja varmasti.

Helsingin parhaat putkimiehet ja jopa vuosikymmenten kokemus

Esimerkiksi kerrostalon putket ovat monimuotoinen kokonaisuus. Yhdessä asunnossa suoritettavat putkikorjaustyöt tai säädöt voivat vaikuttaa myös naapuriasuntojen putkistoon ja viemäröinteihin. Mm. tämän takia putkitöissä ei kannata lähteä ”kokeilemaan”, vaan täytyy oikeasti tietää mitä tekee.

Valitse ammattilainen huolella

Putkimiehiä Helsingissäkin riittää, mutta sitä suuremmalla syyllä ammattilainen kannattaa valita tarkasti. Mistä putkialan ammattilaisen sitten tunnistaa? Yleensä riittävän osaamisen karttumiseen tarvitaan vuosien kokemus monipuolisista erilaisista putkitöistä. Mitä pidempi yrityksen ja sen työntekijöiden työhistoria on, sitä varmemmissa käsissä ovat myös putkityösi.

Yksi putkimies tai riittävä määrä putkimiehiä Helsingissä isompaankin projektiin

Vintekillä työn laajuuden mukaan yksi ja sama ammattitaitoinen putkimies voi hoitaa laajemmatkin putkityöt. Työkeikan laajuuden perusteella työmaalle lähetetään juuri oikea määrä putkimiehiä. Oli kyseessä sitten vuotavan hana, putkien avaus tai sulattaminen, putkirikon tai putkivuodon korjaus, kosteusmittaus, vesivahingon korjaus, vesikalusteiden korjaus tai asennus, lämmitysjärjestelmän asennus huolto, korjaus tai asennus, tai lämminvesivaraajan vuodon korjaus, on Vintek varma valinta. Vintek on niin ammattilaisten, kuin kuluttajienkin suosiossa ja kasvaa tämän takia myös nopeasti.

Kutsu paikalle alueesi tunteva putkimies Helsingistä

Kun olet yhteydessä meihin, voit olla varma siitä, että Helsingin tunteva putkimies tulee paikalle sovittuna päivänä, sovittuun kellonaikaan oikeanlaisilla varusteilla ja työkaluilla, sekä hoitaa huolesi.

Nopeat vasteajat – putkimies Helsingin alueella paikalle jopa tunneissa

Koti on koti ja se halutaan pitää turvallisena. Jos jotain hajoaa, se on hyvä korjata nopeasti, sillä viivyttelemällä esimerkiksi rikkinäisten putkien tai putkivian kulut voivat kasvaa nopeasti suuriksi. Vintekin ammattilaiset tulevat nopeasti paikalle ja hoitavat tilanteen kuin tilanteen. Teemme työmme kotiasi kunnioittaen ja siististi jälkemme siivoten.

Vintekin vinkit energiakustannusten karsimiseen

Tutuksi tullut energiakriisi on saanut monet meistä ajattelemaan enemmän sitä, miten voisimme säästää lämmitys- ja muissa energiakustannuksissa. Veden kulutus on yksi merkittävistä tekijöistä, jolla voidaan säästää sievoisia summia.

Vintekin 10 vedensäästövinkkiä:

 1. Tarkistuta vesikalusteiden kunto esim. Vintekin ammattilaisella
 2. Vaihdata tai korjauta vuotava WC-istuin tai hana
 3. Säädä lämminvesivaraajan lämpötila min 55 asteeseen
 4. Lyhennä suihkussa käynnin kestoa
 5. Laske hanoista vettä pienemmällä paineella, etenkin suihkussa
 6. Pidä taukoja hanan juoksutukselle, jos mahdollista
 7. Tarkista pyykinpesukoneesi ja astianpesukoneesi kunto
 8. Tutustu laitteittesi sähkön- ja vedenkulutukseen
 9. Pese astianpesu- ja pyykinpesukone täysinä
 10. Ajasta sähkölaitteiden toiminta yölle mahdollisuuksiesi mukaan

Mikä on putkimies?

Putkimies on…