Putki

Suunnittelemme ja toteutamme LV-työt asiakkaan tarpeen mukaan. Katsomme yhdessä läpi työn laajuuden ja sovimme aikataulut asiakkaiden omaa aikataulua huomioiden.

Teemme niin pienet kuin suuretkin kohteet aina huolellisesti ja asiaankuuluvin materiaalein. Asiakkaan luottamus on toimintamme perusta, ja tämän vuoksi pyrimme työssämme aina ehdottomaan läpinäkyvyyteen ja avoimuuteen. Tarjoamme ammattitaidolla toimitilamuutoksia, linjasaneerauksia sekä korjaus- ja huoltotöitä.

Ilmanvaihto          

Tarjoamme täyden palvelun IV-töitä yli 20 vuoden kokemuksella. Teemme kaikki projektit suunnitteluvaiheesta valmistumiseen asti aina vastuullisesti ja asiakkaiden tarpeita huomioiden. Yksi keskeisimmistä missioistamme on luoda pitkäaikaisia asiakassuhteita ja meidän lähtökohtana on pyrkiä ajamaan asiakkaidemme etuja jokaisessa tilanteessa. Tarjoamme ammattitaidolla toimitilamuutoksia, linjasaneerauksia sekä korjaus- ja huoltotöitä.

Sähkö

Teemme kaikenkokoiset sähköalan työt yli kymmenen vuoden kokemuksella ja S2-pätevyydellä. Suunnittelemme ja toteutamme sähkötyöt aina asiakkaan tarpeita huomioiden. Tarjoamme ammattitaidolla mm. kiinteistöjen sähkö- ja teleasennuksia, toimitilamuutoksia, linjasaneerauksia sekä korjaus- ja huoltotöitä.

Lisäksi meiltä saa helppokäyttöisiä ja laadukkaita sähköautojen latausasemia asennustyöllä kotiin ja julkisiin tiloihin. Oikeaoppisesti asennettu oma sähköauton latausasema tekee latauksesta tehokkaampaa, turvallisempaa ja luotettavampaa. Kaikilla sähköasentajillamme on ammatilliset pätevyydet asennustyöhön. Latausasemat asennetaan aina siten, että virransyöttö keskeytyy heti, kun akku on täyteen ladattu. Latausasemilla on B-tyypin vikavirtasuoja, joka ilmoittaa mahdollisista virheistä. Yhdellä latausasemalla pääsee lataamaan kerralla kaksi sähköautoa.

Latausaseman hankinta on myös taloudellisesti kannattavaa. Yksityisille talouksille kotilatausaseman asennustöistä saa kotitalousvähennystä. Asuinrakennuksen omistaville yhteisöille, kuten taloyhtiöille ja vuokrataloyhteisöille sekä niiden omistamille pysäköintiyhtiöille on mahdollista saada ARA-avustusta latausasemien hankintaan. ARA myöntää avustuksia asuinrakennusten energiatehokkuutta parantaviin remonttihankkeisiin vuosina 2020-2022. Elokuussa 2020 päivitetyn tiedon mukaan avustus on 45 % tai 55 % kustannuksista (sis. ALV) riippuen autopaikkojen lataustehon kapasiteetista. Euromääräisenä avustus saa olla maksimissaan 90 000 euroa ja avustuksen saamisen edellytyksenä on valmiuden rakentaminen vähintään viidelle latauspisteelle. Myös latausasemien hankintakustannukset kuuluvat avustuksen piiriin. Asiasta lisää: https://www.ara.fi/fi-FI/Lainat_ja_avustukset/Sahkoautojen_latausinfraavustus